ПРИОРИТЕТЕН ТЕРМИН (3.680 мкд)

Приоритетен Термин услугата ви овозможува да ја поднесете вашата виза апликација надвор од работното време. Апликантите кои што немаат можност да аплицираат за време на работнот време може да ја користат оваа услуга.

Закажете термин онлине пред да ја поднесете вашата апликација, ако е дозволено. Имајте на ум дека при користење на оваа услуга нема да ви биде доделен поранешен термин за поднесување на вашата апликација и истата нема да се процесуира побрзо од страна на амбасадата во споредба со нормалната процедура.

Цената за услугата Приоритетен Термин изнесува 3.680 мкд. Дополнително цените за услугите за виза и другите лични услуги важат. Користејќи ја оваа дополнителна услуга нема да влијае во добивањето на виза. Одлуката за вашата виза апликација ја ности Германската Амбасада (не Визаметрик).