Ju lutemi pyesni për takstat e shërbimeve shtesë në qenrën e aplikimit

tarifa


Shërbimi VIP (4.910 MKD)

Nëse dëshironi një ambient më të rehatshëm dhe shërbim ekskluziv gjatë paraqitjes së aplikimit tuaj, mund të përfitoni nga shërbimi VIP në degët tona VisaMetric. Kjo ju ofron privatësi dhe një përzgjedhje të pijeve freskuese, ndërkohë që ju merrni ndihmë dhe asistencë personale nga një prej stafit tonë me përvojë.

Foto Biometrike (340 MKD)

Ju keni mundësinë që fotot e nevojshme biometrike në bazë të kërkesave të misionit diplomatik t'i bëni në degët e VisaMetric.

Plotësimi i formularit të aplikimit (1.230 MKD)

Në degën e Visametrikut, të punësuarit tanë mund tju ndihmojnë për plotësimin e aplikimeve në vend tuajin.


Dorëzimi i pasaportës përmes postjerit (1.110 MKD)

Pasaporta juaj do të dorëzohet përmes postës në adresën e dhënë.


Plotësimi i formularit të aplikimit (1.230 MKD)

Në degët e VisaMetric mund t'i përdorni po ashtu shërbimet si skanimin, faksin dhe printimin.


Shërbimi i njoftimit

Pasaporta juaj të cilën e keni dorëzuar në kohën e aplikimit, sapo të arrijë në degët e VisaMetric do të njoftoheni përmes njërit nga opsionet e mëposhtme:

  • Email

Prime Time (3.680 MKD)

Shërbimi Prime-Time ju lejon të paraqisni aplikimin tuaj për vizë jashtë orarit normal të hapjes. Aplikantët që nuk janë në gjendje të paraqesin aplikimin e tyre për vizë brenda orarit normal të hapjes, mund ta përdorin këtë shërbim.

Kompletimi i Dokumentave (920 MKD)

Në rast se ju mungojnë dokumente në Aplikimin tuaj, mund të përfitoni nga ky shërbim. Pa pasur nevojë që të prisni për termin tjetër, keni mundësinë që ta kompletoni aplikimin tuaj brenda 3 ditëve.

Mund të përdorni shërbime shtesë në degët e VisaMetrikut lidhur me aplikimin tuaj për vizë. Shfrytëzimi i shërbimeve shtesë nuk ndikon në vendimarjen apo procesin e dhënies së vizës.