Rezervoni një termin


Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se nga data 13.09.2022 VisaMetric do të pranojë zyrtarisht aplikacionet për viza Shengen në emër të Ambasadës Gjermane në Kosovë. I gjithë informacioni i nevojshëm do të jepet gjatë aplikimit tuaj.

Ju lutemi caktoni një termin dhe përgatitni dokumentet e aplikimit deri në datën e mbylljes. Fatkeqësisht, nuk është e mundur të pranohen aplikime pa një termin.

Për të rezervuar një termin duhet të bëhet një pagesë paradhënie e tarifës së shërbimit prej 30 Euro dhe kostot e dërgesës prej 30 Euro (gjithsej 60 Euro) për person. Pasi aplikimi juaj të jetë përpunuar, pasaporta juaj do të dorëzohet me shërbim të dërgesës në adresën që keni dhënë.

Për aplikimet familjare (bashkëshorti dhe fëmijët), tarifa prej 30 Euro duhet të paguhet vetëm një herë. Kur rezervoni një termin, tarifa prej 30 Euro për person do të rimbursohet për anëtarët e mbetur të familjes në ditën e aplikimit.

Ju lutemi, bëni gati të dhënat e kartës suaj të kreditit.

Nga këtu mund të hyni në sistemin tonë të termineve.