iDATA

Потребни документи

Подгответе ги потребните документи пред вашиот термин


Закажете термин

Закажете термин онлине и посетете го Центарот за Барања за Визи при ВизаМетрик во одредениот датум и време.


ИЗВЕСТУВАЊА

Нема вести

Формулар за барање

Ве молам пополнете ја формата онлине користејќи го следното копче и логирајте се. Тука може да пронајдете информации како да го користите Videx.


Дополнителни Услуги

Може да користите дополнителни услуги поврзани со вашето барање.


Статус на барањето

Бројот на вашиот пасош и баркод се на задната страна на вашиот пасош по поднесувањето.


search
CAPTCHA Resmi

Процесот на Поднесување Барање за Национална Виза

(над 90 дена)

Тука може да ги најдете сите информации во врска со барањата за Национална виза.


Центарот за Поднесување Барање при ВизаМетрик

Тука може да ги најдете сите податоци за адресата и работните часови на Центарот за барање за визи при ВизаМетрик.