Тука може да најдете детални информации за работните часови и адресите на канцелариите на ВизаМетрик.

Северна Македонија

Телефон +38923225055

E-mail [email protected]

Адреса Борис Спиров бр. 1-001/20 Скопје - Центар, Центар

Поднесување на документи Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00

Колекција Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00