ВИП услуги (4.910 мкд)

Ако сакате по удобна атмосфера и екслузивни услуги при поднесување на вашата апликација, можете да ги искористите VIP услугите во нашата Визаметрик филијала. Ви нудиме приватност и освежителни пијалоци по избор додека ви помагаат нашиот искусен персонал.

Закажете термин преку веб пред да ја поднесете вашата апликација, во случај ако е достапна. Ве молиме имајте на ум дека при аплицирање за ваква услуга вие не добивате побрз термин и вашата апликација нема да се процесуира побрзо од страна на амбасадата во споредба со нормалната процедура.

Цената за ВИП услуга е 4.910 мкд за една особа и ги вклучува следниве услуги бесплатно :

  • Фотокопир на документи (Бесплатно)
  • Е- маил (Бесплатно)

Допоплнително, трошоцита за виза и лични услуги сепак важат. Користејќи ја оваа услуга не влијае на одлуката за вашата виза. Одлуката за вашата виза ја носи Германската Амбасата (не Визаметрик).